Paulssons goda företagsaffärer

En fralla är inte bara en frallafrallor

Tycker du också att fikarasten blir lite lyxigare med nybakade frallor på bordet? Tänk då att få njuta av den lyxen varje dag och därtill av den extra bekvämligheten som följer med att brödet levereras direkt från oss på Paulssons konditori. Just nu kan du prova kostnadsfritt under 2 dagar. Väljer du att abonnera på frallor och matbröd kan du även låta oss stå för pålägget. Och föredrar du att få färdigbredda frallor så kan vi ordna det också. För det är så det fungerar: du beställer – vi levererar.

Prova-på-gratis i 2 dagar

Just nu har du möjlighet att prova kostnadsfritt under 2 dagar. För att du lättare ska hitta din favorit, bjuder vi på frallor dag ett och välsmakande matbröd dagen därpå.

Färdiga frallor när du vill

Förgyll kundmötet, personalkonferensen och utbildningsdagen. Färdigbredda frallor i pausen ger ny energi – sedan kommer arbetet garanterat att gå ännu bättre.

Välkommen till dukat bord

Våra frallor och matbröd är goda i sig, men gör sig förstås bäst i kombination med utvalda pålägg. Låter du oss leverera även tillbehören kommer du alltid till dukat bord.


Vi tar fram den gröna sidan i ditt företag

Pastarätter, pajer, sallader och smörgåstårtor som krydda på alla dina viktiga möten.

När du tänker på Paulssons konditori tänker du kanske främst påtraditionella bageri- och konditorivaror. Det är gott så, men tack vare vår utökade kallskänk kan du också se oss som en pålitlig leverantör av ett brett utbud av maträtter till möten och konferenser. Mat som passar lika bra på lunchen som till kvällsaktiviteter. Samtliga rätter levereras i praktiska formar, som fungerar utmärkt vid servering och som dessutom är enkla att återvinna. Beställ och hämta själv – eller låt oss leverera allt du behöver.


Smakfullt varumärkesbakande

Tårtor för högtidliga tillfällen – och för alla olika smaker

När det ska vara riktigt festligt, då krävs det antingen äkta champagne eller en riktig tårta skapad av en konditor med förkärlek för hantverkets ädla konst. Eller varför inte en kombination av båda?! Hursomhelst, vi erbjuder ett brett utbud av tårtor för alla upptänkliga tillfällen. Förutom att du kan välja mellan olika smaker och storlekar, kan du också beställa tårtor i en speciell design som passar väl in sammanhanget.

Företagstårta med din logotyp

Hur förstärker man företagets goda renommé på ett öppet hus eller en säljträff? Vi föreslår en tårta som pryds av logotypen och fixar allt på beställning.

Företagstårta med valfri bild

Ska företaget lansera en ny produkt eller inviga nya lokaler? Ta en bild på det du vill framhålla, så ser vi till så att din nyhet pryder tårtorna som serveras på evenemanget.

Företagstårta med lekfulla motiv

Vi har 3 st figurtårtor att välja ifrån. Vill du ha en tårta med egen form eller ett mer lekfullt motiv? Kom in och prata om dina önskemål, så omvandlar vi dem till välsmakande verklighet.


Kontakta oss för att bli företagskund idag

För att få beställa våra företagsprodukter måste du bli företagskund hos oss.
Fyll i formuläret nedanför så tar vi kontakt med er inom 24 timmar.

Bra att veta när du beställer som företagskund!

När du har blivit företagskund kan du beställa online. Beställning sker alltid innan kl 16 för avhämtning eller leverans dagen efter. För tårtor och smörgåstårtor behöver vi få beställningen två dagar innan.

  Företag

  Ditt namn

  Gatuadress

  Postnr

  Stad

  Din e-postadress

  Telefonnummer

  Ditt meddelande

  Vi samlar in uppgifter om namn, e-post och telefonnummer för att du ska kunna beställa våra företagsprodukter. E-posten kan användas för utskick i marknadsförings- och informationssyfte. Dina personuppgifter sparas så länge du är företagskund hos oss. Genom att skicka formuläret godkänner du detta. Läs mer här.